Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Όλοι οι υποψήφιοι… υποψήφιοι δήμαρχοι του νομού Θεσσαλονίκης

Απο την karfitsa.gr

Των Χρύσας Κυριακού και Βαγγέλη Στολάκη
Τέσσερις μήνες πριν την προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στους δήμους όλης της χώρας και τα επιτελεία των δημοτικών παρατάξεων δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει του ερχόμενου Μαϊου. Ο Ιανουάριος αναμένεται να είναι ο μήνας των ανακοινώσεων για την κάθοδο και διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. Νυν δήμαρχοι αλλά και πρώην, επικεφαλής αντιπολιτεύσεων αλλά και νέα πρόσωπα αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να προχωρήσουν στις σχετικές ανακοινώσεις και να ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η «Κ» δημοσιεύει σήμερα όλα τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων των δήμων του νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είτε έχουν προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, είτε βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. Ορισμένοι υποψήφιοι έχουν… βιαστεί να ανακοινώσουν τις προθέσεις τους, ενώ υπάρχουν και αυτοί που ακόμη βολιδοσκοπούν ή περιμένουν να δουν τις προθέσεις των αντιπάλων τους.
Δήμος Ωραιοκάστρου
Στο δήμο Ωραιοκάστρου ο πρώην δήμαρχος Μυγδονίας και σημερινός επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Αστέριος Γαβότσης έχει δηλώσει και επίσημα την κάθοδο του στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου. Μοναδικός αντίπαλος του κ. Γαβότση αναμένεται να είναι ο σημερινός δήμαρχος Δημήτρης Σαραμάντος ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και ο περιφερειακός σύμβουλος, Χάρης Αποστολίδης. Ο πρώην δήμαρχος, Νίκος Μπάτος, αν και φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα, το πιο πιθανό είναι να συμπράξει με άλλο υποψήφιο δήμαρχο και να του παράσχει στήριξη. Από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάποιο όνομα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.