Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ VOLLEY: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΣΗΡΟ

Δελτίο τύπου


Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή βόλεϊ του Μυγδονιακού του τμήματος Ασσήρου—Κρυθιάς που έγινε στο μικρό σχολικό γυμναστήριο στην Άσσηρο το Σαββάτο 21/12/2013.
   Στη γιορτή έλαβαν μέρος και όλα τα κορίτσια του τμήματος της Ασσήρου και πολλά παιδιά της ομάδας μας Μίνι της Μυγδονίας.
  Ο δραστήριος έφορος του τμήματος και Γυμναστής των παιδιών στο Δημοτικό Σχολείο της Ασσήρου κύριος Μπαρέκας Βασίλειος οργάνωσε κατά πλάτος στο μικρό γυμναστήριο 4 γήπεδα Μίνι βόλεϊ. Ο προπονητής των παιδιών κύριος Ηρακλής Θεοδώρου χώρισε όλα τα παιδιά σε μεικτές ομάδες μίνι 3Χ3. Επί μιάμιση ώρα τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι αφού ήταν και άνευ συναγωνισμού. Πιο πολύ βεβαίως χάρηκαν οι γονείς των μικρών αθλητριών μας, που κατέκλεισαν το μικρό γηπεδάκι και χειροκρότησαν όλα τα παιδιά που έγιναν τόσο καλά σε τόσο λίγο χρόνο. Μετά το αγωνιστικό μέρος η γιορτή περιελάμβανε κεράσματα με πίτες, γλυκά και ποτά. Η γιορτή έκλεισε με την ανταλλαγή δώρων μεταξύ των παιδιών.
                                                                          Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.