Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΜΟΡ­ΦΩ­ΤΙ­ΚΟΣ ΠΟ­ΛΙ­ΤΙ­ΣΤΙ­ΚΟΣ ΣΥΛ­ΛΟ­ΓΟΣ ΜΕ­ΣΑΙΟΥ ΘΕΣ­ΣΑ­ΛΟ­ΝΙ­ΚΗΣ Ο ΠΟ­ΝΤΟΣ: Επταήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς

ΜΟΡ­ΦΩ­ΤΙ­ΚΟΣ ΠΟ­ΛΙ­ΤΙ­ΣΤΙ­ΚΟΣ ΣΥΛ­ΛΟ­ΓΟΣ ΜΕ­ΣΑΙΟΥ ΘΕΣ­ΣΑ­ΛΟ­ΝΙ­ΚΗΣ Ο ΠΟ­ΝΤΟΣ
ΕΠΤΑΗ­ΜΕ­ΡΕΣ ΠΟ­ΛΙ­ΤΙ­ΣΤΙ­ΚΕΣ ΕΚ­ΔΗ­ΛΩ­ΣΕΙΣ
ΧΡΙ­ΣΤΟΥ­ΓΕΝ­ΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩ­ΤΟ­ΧΡΟ­ΝΙΑΣ

Σαβ­βά­το 21 Δε­κεμ­βρί­ου 2013 από τις 10:30 π.μ. έως τη 1:30 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00μ.μ. θα γίνει συλ­λο­γή τρο­φί­μων για το παι­δι­κό χωριό του Φι­λύ­ρου.
Κυ­ρια­κή 22 Δε­κεμ­βρί­ου 2013 και ώρα 12:30 μ.μ. πα­ρά­δο­ση τρο­φί­μων και συμ­με­το­χή του με­σαί­ου χο­ρευ­τι­κού συ­γκρο­τή­μα­τος του συλ­λό­γου που θα χο­ρέ­ψει πο­ντια­κούς χο­ρούς στο παι­δι­κό χωριό του Φι­λύ­ρου.
Δευ­τέ­ρα 23 Δε­κεμ­βρί­ου 2013 ώρα 1:00 μ.μ. το Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο του συλ­λό­γου θα μοι­ρά­σει δώρα στα παι­διά του Δη­μο­τι­κού Σχο­λεί­ου, του Νη­πια­γω­γεί­ου και του Παι­δι­κού Σταθ­μού Με­σαί­ου, στο Πνευ­μα­τι­κό Κέ­ντρο Με­σαί­ου.
Σαβ­βά­το 28 Δε­κεμ­βρί­ου 2013 θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί ο χορός της νε­ο­λαί­ας του συλ­λό­γου στο Πνευ­μα­τι­κό Κέ­ντρο Με­σαί­ου, με ζω­ντα­νή μου­σι­κή από την ορ­χή­στρα «ΤΑ ΠΑΙ­ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ­ΣΑΙΟΥ» και τη συμ­με­το­χή δύο χο­ρευ­τι­κών συ­γκρο­τη­μά­των του συλ­λό­γου. Ώρα έναρ­ξης 9:30μ.μ., τιμή ει­σό­δου 5.
Δευ­τέ­ρα 30 Δε­κεμ­βρί­ου 2013 ώρα 6:30 μ.μ. θα πα­ρου­σια­στεί παι­δι­κή πα­ρά­στα­ση με το έργο «Πε­ρι­μέ­νο­ντας τον Άγιο Βα­σί­λη» με το θίασο ΝΙΣΤΑ. Εί­σο­δος δω­ρε­άν.
Τρίτη 31 Δε­κεμ­βρί­ου 2013 και ώρα 2:00 μ.μ. το χο­ρευ­τι­κό τμήμα του συλ­λό­γου θα ψάλ­λει τα πο­ντια­κά πρω­το­χρο­νιά­τι­κα κά­λα­ντα στους κα­τοί­κους του χω­ριού.
Κυ­ρια­κή 12 Ια­νουα­ρί­ου 2014 και ώρα 11:30 π.μ. στο Πνευ­μα­τι­κό Κέ­ντρο Με­σαί­ου θα κοπεί η πίτα του Συλ­λό­γου και θα γίνει η βρά­βευ­ση των αρι­στού­χων μα­θη­τών γυ­μνα­σί­ου, λυ­κεί­ου, 12οΕΠΑΛ, ΤΕΙ  και ΑΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.