Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΩΡΑΙΟ» ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ «ΕΝΕΣΕΙΣ» …ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ




ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΩΡΑΙΟ» ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ «ΕΝΕΣΕΙΣ» …ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

Το μεγαλύτερο περιοδικό αγοράς του Ωραιοκάστρου, το «Ωραίο» κυκλοφορεί, στη χριστουγεννιάτικη έκδοση του, στα σπίτια του Ωραιοκάστρου πόρτα-πόρτα.
Το «Ωραίο» διανέμεται δωρεάν σε 5.000 αντίτυπα σε ισάριθμα σπίτια του Ωραιοκάστρου.
Η διανομή ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής με 7μελές συνεργείο διανομής και δύο αυτοκίνητα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα. Οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου θα βρουν στην πόρτα τους ή στο γραμματοκιβώτιο τους, ως άλλο … «δώρο» από τον Αγιο-Βασίλη ένα «χορταστικό» περιοδικό 120 σελίδων σε γιορτινή χριστουγεννιάτικη έκδοση με ωραίο γιορτινό εξώφυλλο.
Στις 120 σελίδες του (που θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές) οι αναγνώστες θα βρουν προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από τη μεγάλη πλειοψηφία των καταστημάτων του Ωραιοκάστρου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ …ΦΑΓΗΤΟ

Δεσπόζει το αφιέρωμα, με μεγάλη ποικιλία σε προσφορές και χαμηλές τιμές στη, τι άλλο, (θέμα των ημερών), την θέρμανση.
Μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και φθηνότερες λύσεις για θέρμανση από τα καλύτερα καταστήματα της περιοχής.
Επίσης ειδικό αφιέρωμα γίνεται στα καταστήματα που διανέμουν προϊόντα κατ’ οίκον στο Ωραιόκαστρο και προσφέρουν άριστη και ταχεία εξυπηρέτηση.
Αυτό που προκαλεί (ευχάριστη) έκπληξη είναι η μεγάλη ποικιλία καταστημάτων εστίασης ακόμη και με νέα πολύ ωραία εστιατόρια που άνοιξαν στο Ωραιόκαστρο σε εποχή κρίσης. Ισως να είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι κάτι μπορεί ν’ αλλάξει.
Θα βρείτε ακόμη προτάσεις για έξοδο και καφέ στα καλύτερα εστιατόρια και καφέ του Ωραιοκάστρου, ένδυση, σπίτι, ομορφιά, ταξιδιωτικές προτάσεις, μετακινήσεις, εκπαίδευση, ότι αφορά το παιδί και πολλές ακόμη προσφορές και ευκαιρίες.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΣΗ …ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

Οι προτάσεις αγοράς συμπληρώνονται από πλούσια και ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική ύλη με κορωνίδα τη συνέντευξη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου στη δημοσιογράφο Μαρία Παράσχου, ο οποίος Βρέθηκε και παρουσίασε τις επιτυχίες του στο Ωραιόκαστρο τον περασμένο Σεπτέμβριο καλεσμένος από ωδείο της πόλης μας.
Αξίζει να διαβάσετε τη συνέντευξη του νέου προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου Βασίλη Ιακωβίδη ενώ ευχάριστη έκπληξη είναι η παρουσίαση ενός ρεπορτάζ …αισιοδοξίας με πρωταγωνιστές πρόσωπα του Ωραιοκάστρου που …εξορκίζουν την κρίση.
Και όπως πάντα, το περιοδικό, δημοσιεύει πολλά και ενδιαφέροντα νέα από τη ζωή στο Ωραιόκαστρο.

Καλή ανάγνωση και καλές αγορές!

Υ.Γ. Εάν δεν λάβετε το περιοδικό μας μπορείτε να έρθετε στα γραφεία μας να το παραλάβετε, πάντα δωρεάν, Λ. Δημοκρατίας 57 ισόγειο ή να το διαβάσετε όλο σε ηλεκτρονική μορφή στην παρούσα ιστοσελίδα μας www.oraiokastro.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.