Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Διακοπές νερού στο Ωραιόκαστρο τη Κυριακή 15/12/2013

Προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση περιοχών του δήμου Ωραιοκάστρου θα δημιουργηθούν την Κυριακή 15/12/2013, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρίας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης. 
Συγκεκριμένα, διακοπές νερού θα υπάρξουν  την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, από τις 7 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, στις οδούς Κομνηνών, Θεσσαλονίκης, Καποδιστρίου, Μεγ. Αλεξάνδρου και Αριστοτέλους, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Ωραιοκάστρου, λόγω εργασιών συντήρησης στη δεξαμενή Ωραιοκάστρου (πέτρινη).

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απαραίτητες για τη βελτίωση λειτουργίας του δικτύου και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής και τη μικρότερη ενόχληση των κατοίκων, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΥΑΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.