Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση για την ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ στον Πεντάλοφο απο τον ΣΥΡΙΖΑ


Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 8.00μμ, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου διοργανώνει πολιτική εκδήλωση – συζήτηση στην Πεντάλοφο του Δήμου Ωραιοκάστρου.
 
Στόχος της εκδήλωσης να αναδειχθούν και να συζητηθούν τα προβλήματα αφανισμού που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών.
 
Θα μιλήσουν η Βουλευτής Β’ Περιφέρειας του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, μέλος της ΕΕΚΕ (Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου) Αγροτικής Ανάπτυξης, υπεύθυνη για την ζωική παραγωγή, και ο Χρήστος Ρώσσιος, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της Β’ Περιφέρειας του ΣΥΡΙΖΑ, γεωπόνος.
 
Θέμα της εισήγησης της κ. Λ. Αμμανατίδου είναι η νέα ΚΑΠ και στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ο κ. Χ. Ρώσσιος θα αναλύσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την γεωργία και την κτηνοτροφία.
 
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης  Κτηνοτρόφων Ελλάδος, Δημήτρης Καμπούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.