Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ο Ηλίας Σαπάνης μιλά για την Δόξα Πενταλόφου

ΦΙΛΟΔΟΞΗ «ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ» ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

Η παρουσία της Δόξας Πενταλόφου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αποτελεί το επιστέγασμα μιας σοβαρής προσπάθειας σε διοικητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Με ιστορία 40 ετών στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, η Δόξα Πενταλόφου φιλοδοξεί να αποδείξει πως η πορεία της την τελευταία τριετία δεν ήταν τυχαία στοχεύοντας αρχικά στην καθιέρωσή της στη Γ' Εθνική. Τα μικρά και σταθερά βήματα προς τα εμπρός αποτελούν άλλωστε την πάγια πολιτική της διοίκησης του κ. Κατσιαούνη.
Αναφερόμενος στα συστατικά αυτής της πετυχημένης διαδρομής, ο τεχνικός της Δόξας, Ηλίας Σαπάνης, δήλωσε μεταξύ άλλων στο «Goal» τα εξής: «Η Δόξα είναι μια ομάδα της οποίας το κύριο χαρακτηριστικό οργανωτικά είναι πως λειτουργεί πραγματικά σαν μια οικογένεια, πράγμα το οποίο οφείλεται στη διοικητική σταθερότητα αφού για πολλά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο ίδιος άνθρωπος, ο κύριος Κατσιαούνης Αθανάσιος».
Σχετικά με τους στόχους που έχει φέτος η Δόξα ο Ελληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Σαν νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία θεωρώ πως η παραμονή στον χώρο της Γ' Εθνικής που είναι και ο βασικός στόχος μας θα είναι μια επιτυχία. Αναλογιζόμενοι την οικονομική δυσχέρεια που ταλανίζει τις περισσότερες ομάδες, την έλλειψη οικονομικών πόρων καθώς και τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ των ομάδων, γιατί θα πρέπει να αναφέρω πως η Δόξα θα αντιμετωπίσει ομάδες ιστορικές της Ελλάδος με μεγάλη δυναμική, αφού εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, καθιστά το έργο μας πολύ δύσκολο.
Παρ' όλα αυτά όμως για μας που γνωρίζουμε τη δύναμη αυτής της ομάδος, το τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες, έχουμε απόλυτη πίστη ότι θα καταφέρουμε τον στόχο μας. Διαθέτουμε ένα ρόστερ ποδοσφαιριστών που έχει το ταλέντο αλλά και το κίνητρο να θέλει να αποδείξει πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα».
Η Δόξα Πενταλόφου μετά από 7 αγωνιστικές φέτος παραμένει αήττητη με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες... «Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα» δηλώνει ο Ηλίας Σαπάνης και προσθέτει: «Πιστεύω πως κάναμε μια καλή αρχή που μας γεμίζει με δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος». Οσο για τον κόσμο: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι μας στηρίζουν τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και για το ενδιαφέρον που δείχνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.