Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: Ενημέρωση για την τοποθέτηση δασκάλων

Δελτίο τύπου

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Στα πλαίσια της πίεσης που ασκεί η Ένωση Γονέων για το θέμα των τοποθετήσεων δασκάλων και καθηγητών ειδικοτήτων στις σχολικές μονάδες, συναντήθηκε για πολλοστή φορά με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Κοντογιαννίδη.
Μέσα από την συζήτηση ενημερωθήκαμε ότι από αύριο 1 Οκτωβρίου 2013 ξεκινάει το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τους αναπληρωτές δασκάλους και εντός της εβδομάδας θα έχουμε και τις τοποθετήσεις των υπολοίπων ειδικοτήτων και δασκάλων για την ομαλή λειτουργία των ολοήμερων σχολείων.
 Η Ένωση παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις συνεχίζοντας να πιέζει στους αρμόδιους φορείς προκειμένου  να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία, ώστε να μην δημιουργηθούν ξανά τα προβλήματα που υπήρχαν φέτος.

Για το ΔΣ
   Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γ. Γραμματέας

         Τσιτιρίδης Νικόλαος                                                              Τσολακίδης Αθανάσιος                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.