Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Νίκη Νεοχωρούδας: Η αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου

Δελτίο τύπου

Το Σάββατο 28/9/2013 η αντρική ομάδα της ΝΙΚΗΣ  ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ με προπονητή τον Δημήτρη Νικολαΐδη, νίκησε την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Μελισσοχωρίου με σκορ 2-1 (και τα δύο από ασίστ του Δημήτρη Νικολαΐδη και γκολ του Δημήτρη Γεωργιάδη), κάνοντας πραγματικά υπερήφανους όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα, την ακαδημία ΝΙΚΗΣ, γονείς, φίλους, διοίκηση!
     Το τμήμα των νέων ηττήθηκε από τους Κανονιέρηδες ενώ το προπαιδικό τμήμα έφερε ισοπαλία στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεοχωρούδας με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου!
     Το τμήμα των προτζούνιορ νίκησε δυναμικά στο φιλικό τους αγώνα την Ομόνοια Σίνδου, καθώς επίσης δυναμική είσοδο είχε και το τμήμα των μπανπίνι κερδίζοντας το αντίστοιχο τμήμα της Ομόνοιας Σίνδου!
     Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου ευχόμαστε στην αντρική μας ομάδα και σε όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά και καλή δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.