Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Αστραπή Μεσαίου- Μ.Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου 3-0.


Κυριακή 6-10-2013 Αστραπή Μεσαίου- Μ.Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου 3-0. 

Πολύ καλή η Αστραπή Μεσαίου κέρδισε άνετα τον Μ.Αλέξανδρου Μελισσοχωρίου 2-0. Στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν αμφίροπος και οι δύο ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο. Η Αστραπή ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Σπάρτακο Ανανιαδη. Στο δεύτερο μέρος και με την είσοδοτου Άγγελου Βιλανάκη η Αστραπή πήρε το έλεγχο του αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ σε μία από αυτές μετά από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Βιλανάκη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας και έγινε το 2-0, ήταν ένα θαυμάσιο γκολ. Την νίκη της Αστραπής σφράγισε το το 3 γκολ που πέτυχε ο Γεώργιος Μαρκίδης με καρφωτή κεφαλιά μετα από φάουλ του Βιλανάκη. Καλή η διαιτησία του Γ.Κωνσταντινίδη με τους βοηθούς Μιχαηλίδη και Παπαευσταθίου.

Σύνθεση της Αστραπής Με μαύρη εμφάνιση: Προπονητής Άγγελος Βιλανάκης, Γυμναστής Αβραάμ Σαπρανίδης, Παύλος Αμανατίδης, Ραφαήλ Αμανατίδης, Αναστάσιος Α.Μαρμαρίδης, Σπάρτακος Ανανιάδης, Αλέξανδρος Μαρμαρίδης, Παύλος Λαζαρίδης, Χρήστος Κουγιουμτζίδης (Χαράλαμπος Χ.Μαρμαρίδης), Χαρίτων Δ.Λαζαρίδης (Ιωάννης Λιθοξόπουλος), Κυριάκος Καραπαναγιωτίδης (Άγγελος Βιλανάκης), Γεώργιος Μαρκίδης (αρχηγός) και Γεώργιος Τσολακίδης.

Σύνθεση Μ.Αλεξάνδρου Μελισσοχωρίου: Θ.Σαραφίδης, Α.Παρισόπουλος, Α.Κιουτσούκης, Α.Ζαρκάδας (Γ.Ζαρκάδας), Σ.Κωνσταντινίδης, Χ.Μονοχρήστου, Χ.Δάντσης, Α.Παπαδόπουλος, Γ.Αγγελάκης, Ν.Παπαδόπουλος, Ε.Μακρής, Θ.Φούρδας, Ν.Καρακούλιας, Σ.Πορφυρίδης (Δ.Γκάτσης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.