Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου: 3η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 24/9/13

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου
3η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  24/9/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,  μετά από μια περίοδο απουσίας του Δ.Σ. λόγω προβλημάτων που έντεχνα κάποιοι, πιθανόν υποκινούμενοι, δημιούργησαν αποσκοπώντας στην διάλυση του Συλλόγου, ήρθε η ώρα να ανασυνταχτούμε και να πούμε όχι στην διάλυση του ΣΕΔΩΔΕ. Η μεγάλη αυτή απουσία νομίζω έδειξε σε όλους τι θα πει να μην υπάρχει ίχνος αντίστασης και ο κάθε αρχηγίσκος  να σου επιβάλει, με το στενό του το μυαλό όποια μέτρα θέλει. Φτάνει πια !!! Πρέπει να ξαναβρούμε την δύναμη και την διάθεση να ξαναλειτουργήσει ο Σύλλογος μας. Να ξαναενωθούμε και να αντισταθούμε γιατί τα δυσκολότερα είναι μπροστά μας.
 ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ !!! Με τις διάφορες υποσχέσεις ότι στο Ωραιόκαστρο δεν θα έχουμε απολύσεις, με τους διάφορους εκβιασμούς ότι «αν δεν στείλετε στοιχεία για τους συναδέλφους θα τιμωρηθείτε», κατάφεραν να πείσουν αρκετούς από εμάς να μην παλέψουν αλλά να κοιτάνε μόνο τον εαυτούλη τους. Όλοι τώρα πια καταλάβαμε και το ζούμε, ότι ψάχνανε ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΘΙ και ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ  ΣΤΟ  ΕΓΛΗΜΑ.  Σ’ αυτό το έγκλημα που έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ότι πιστεύαμε και δυστυχώς ετοιμάστηκε και με την δική μας σιωπηρή  αποδοχή και αδράνεια. Εμείς το δεχτήκαμε και συμμετείχαμε σ’ αυτή την παρωδία λες και δεν ακούσαμε τα μεγάλα ψέματα και τις υποσχέσεις των «ΖΑΠΕΙΩΝ». ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΟ -φύγετε εσείς που έχετε μισθούς (αυτούς που μείνανε τέλος πάντων), -εσείς που συνδικαλίζεστε και εκπροσωπείστε και έχετε ακόμη κάποια δικαιώματα για να έρθουν οι άλλοι με μισθούς πείνας που θα τους μαστιγώνει ο κάθε ιδιώτης εργολάβος χρεώνοντας για τις υπηρεσίες τους δημότες και θα γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα εργατικά και ανθρώπινα δικαιώματα.
Αν αυτό θέλουμε να δούμε για μας και τα παιδιά μας ας παραδοθούμε και ας σκύψουμε το κεφάλι. Αν όμως έχουμε ακόμη λίγη αξιοπρέπεια και τσαγανό μέσα μας  ας αντισταθούμε, ας κάνουμε πράξη την ενότητα  και την συλλογικότητα που είναι η  δύναμη του κάθε Εργασιακού Συλλόγου.  Ένας για όλους και όλοι για έναν!!! Αλλιώς είμαστε χαμένοι. Η αδιαφορία μας και ο στρουθοκαμηλισμός είναι το χαλί που στρώνουμε για να μας καταπατήσουν και να μας ισοπεδώσουν.
Αν δεν σας αρέσει ή δεν σας αντιπροσωπεύει το συνδικαλιστικό σας όργανο να το κατακρίνετε στις συνελεύσεις, να το καταδικάσετε και να το αλλάξετε στις εκλογές του Συλλόγου, αλλά το να μην συμμετέχετε στις δημοκρατικές αυτές διαδικασίες που κερδίθηκαν με αγώνες και αίμα, είναι λάθος.
Γι’ αυτό η παρουσία σας είναι απαραίτητη στην Γεν. Συνέλευση ΤΡΙΤΗ 24/09/2013 στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  13,30
ΘΕΜΑΤΑ:
1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
2. ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕ-ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.