Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Γαβότσης Αστέριος στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τα χωριά μοιάζουν να είναι καταδικασμένα, και η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου έχει πάψει να υπάρχει εδώ και πολλούς μήνες.


Μπροστά σε ένα κόσμο που ήταν αγανακτισμένος και απογοητευμένος, από την ανικανότητα της σημερινής διοίκησης, ο γιατρός και επικεφαλής της παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» Αστέριος Γαβότσης, ξεκίνησε τον κύκλο επαφών με τους κατοίκους του δήμου Ωραιοκάστρου από τη Ν.Φιλαδέλφεια, θέλοντας έτσι να γνωρίσει από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων.
Από τα πρωτόγονα και πρωτόγνωρα που ζήσανε πριν από λίγο καιρό με τον αποκλεισμό τους από μία νεροποντή, αφού ακόμα η κατασκευή της γέφυρας είναι ένα άπιαστο όνειρο για αυτούς, για τη συγκοινωνία που είναι ανύπαρκτη και πολλές φορές δημιουργεί έναν «αποκλεισμό» ιδίως στη νεολαία και τους εργαζόμενους, τα προβλήματα από την υδροδότηση και την ελλιπή καθαριότητα με τα σκουπίδια να έχουν περικυκλώσει το χωριό, κάνοντας το τοπίο διαφορετικό και άσχημο και τα χόρτα που σε πολλές περιοχές ξεπερνούν το ένα μέτρο, κάνοντας ακόμα και την πρόσβαση στα σπίτια τους δύσκολη. Ο μη επαρκής φωτισμός μια και δεν είναι ικανοί να αλλάξουν μια καμένη λάμπα, καθώς και οι αυξήσεις φωτιά στις τιμές ζώνης που φτάνουν ακόμη και το 200%, μια και αυτές τις αυξήσεις οι κάτοικοι θα τις πληρώσουν πολύ ακριβά, γιατί με βάση αυτές θα υπολογιστούν τα χαράτσια για το 2013.
Η κατάσταση στο δήμο είναι τραγική. Τα χωριά μοιάζουν να είναι καταδικασμένα, και η δημοτική αρχή έχει πάψει να υπάρχει εδώ και πολλούς μήνες. Αυτό έχει γίνει αντιληπτό και από τη διοίκηση, με αποτέλεσμα να σταματήσoυν τις λαϊκές συνελεύσεις τόνισε μεταξύ άλλων ο Αστέριος Γαβότσης, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους κατοίκους της Ν.Φιλαδέλφειας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.