Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αστραπή Μεσαίου-Εθνικός Μετεώρων

Μετά από ένα δυ­να­τό αγώνα που δεν ήξερε κα­νείς ποιος θα κερ­δί­σει, η Αστρα­πή Με­σαί­ου πα­ρα­χώ­ρη­σε ισο­πα­λία στο γή­πε­δο της, επί του Εθνι­κού Με­τε­ώ­ρων με το εντυ­πω­σια­κό σκορ 4-4. Ήταν ένα από τα πιο συ­ναρ­πα­στι­κά  παι­χνί­δια όσον αφορά τη δια­κύ­μαν­ση του σκορ.Ο αγώ­νας διε­ξή­χθει μέσα σε αντί­ξο­ες συν­θή­κες, έβρε­χε συ­νε­χώς, και οι πο­δο­σφαι­ρι­στές των δύο ομά­δων μαζί με τους διαι­τη­τές έδω­σαν οτι κα­λύ­τε­ρο μπο­ρού­σαν για να φτά­σουν οι μεν ομά­δες στην νίκη και οι διαι­τη­τές να κά­νουν ένα καλό παι­χνί­δι, παί­ζο­ντας μέσα σε αθλη­τι­κά πλαί­σια. Στο τέλος έδω­σαν τα χέρια όπως πραγ­μα­τι­κά πρέ­πει να γί­νο­νται οι πο­δο­σφαι­ρι­κοί αγώ­νες και έφυ­γαν στα απο­δυ­τή­ρια. Σκο­ρερ για την Αστρα­πή Με­σαί­ου ήταν: ο Αρι­στεί­δης Μαρ­μα­ρί­δης ο οποί­ος πέ­τυ­χε δύο τέρ­μα­τα, ο Ιορ­δά­νης Μι­χαϊ­λή­δης και ο Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δης ο οποί­ος είχε και ένα δο­κά­ρι.



Σύν­θε­ση της Αστρα­πής:

 Προ­πο­νη­τής Φώ­τιος Λι­θο­ξό­που­λος, Παύ­λος Αμα­να­τί­δης, Θε­ό­δω­ρος Κου­τρου­δί­τσης, Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης, Νι­κό­λα­ος Ιω­ση­φί­δης, Γε­ώρ­γιος Μαρ­κί­δης, Παύ­λος Πα­ρα­σκευό­που­λος, Ντο­ρίν, Στα­μά­της Μου­ρα­τί­δης, Ιορ­δά­νης Μι­χαϊ­λή­δης, Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δης και Αρι­στεί­δης Μαρ­μα­ρί­δης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.