Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σχέδιο επαναφοράς του Ψυχιατρικού οικοτροφείου στο Μελισσοχώρι ;


Ξαφνικά, μέσα στα ερείπια που αφήνει πίσω του ο Σαραμάντος, επαναφέρει το θέμα της εγκατάστασης του Ψυχιατρικού οικοτροφείου στο Μελισσοχώρι.
Η καταστροφική του τροχιά για το δήμο περνάει και από ένα θέμα που για το Μελισσοχώρι θεωρείται τελειωμένο. Οι κάτοικοι με την τότε δημοτική αρχή του Αστ. Γαβότση, που συμπαρατάχθηκε μαζί τους, απέτρεψαν την εγκατάσταση του ψυχιατρικού οικοτροφείου. Με τον αγώνα τους προασπίστηκαν τον χαρακτήρα της περιοχής και ανέτρεψαν τα σχέδια, που έκαναν άλλοι ερήμην της τοπικής  κοινωνίας.
Η ξαφνική ανακίνηση του ζητήματος από τον Σαραμάντο, στο δημοτικό συμβούλιο φανερώνει δύο πράγματα. Ή ότι υπάρχει σχέδιο επαναφοράς του θέματος για την εγκατάσταση του Ψυχιατρικού οικοτροφείου στο Μελισσοχώρι ή μπροστά στην απελπισία του ο Σαραμάντος να «κάνει αντιπολίτευση» στον Αστ. Γαβότση, καταφεύγει σε αυτό, για να ανασύρει τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του.
Ενοχλείται ο Σαραμάντος, από τη δυσαρέσκεια των δημοτών που εκδηλώνεται σε όλο το διευρυμένο δήμο. Οι εξελίξεις και η ζωή στο δήμο, τον έχουν ξεπεράσει προ πολλού. Το νιώθει, το καταλαβαίνει και για αυτό καταφεύγει σε τέτοιες άθλιες μεθοδεύσεις.
Οι καταδικαστικές αποφάσεις του Αστ. Γαβότση που σαν δήμαρχος στάθηκε στο πλευρό των κατοίκων του Μελισσοχωρίου, αποτελούν τίτλο τιμής για έναν αιρετό που το μόνο που επιδιώκει είναι να υπηρετεί τον τόπο του.
Ενώ αντίθετα οι επιπτώσεις από τη διοίκηση του Σαραμάντου, είναι οδυνηρές για τη ζωή των κατοίκων, αλλά και για το μέλλον του διευρυμένου δήμου. Ο συνδυασμός ανικανότητας και κακοδιαχείρισης του δημόσιου χρήματος φέρνει τον Σαραμάντο σε αυτή τη θέση και εξηγεί την ταραχή του.
Κουρασμένος και ανασφαλής ο Σαραμάντος από το πελατειακό σύστημα και το καθεστώς της αδιαφάνειας που επέβαλε στο Δήμο, προσπαθεί μάταια να αποφύγει την οργή των δημοτών που θα ξεσπάσει πάνω του στις επόμενες εκλογές, για αυτό και ονειρεύεται την αναβολή τους.
Τέλος τον ενημερώνουμε, ότι εάν ονειρεύεται και την επαναφορά του θέματος της εγκατάστασης του Ψυχιατρικού οικοτροφείου στο Μελισσοχώρι, να το βγάλει από το μυαλό του.
Ο Αστ. Γαβότσης, όπως και σαν δήμαρχος, έτσι και τώρα θα συμπαραταχθεί με τον αγώνα των κατοίκων και θα το αποτρέψουν, μετατρέποντας τα όνειρα του Σαραμάντου σε εφιάλτες.

Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών                
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.