Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

BASKET ΔΑΣΩ: ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

     Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η εφηβική ομάδα του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου που την ανάγκασαν να αγωνιστεί με μόλις 6 παίκτες κατάφερε να πάρει μία ακόμη νίκη στο Ασβεστοχώρι επί του τοπικού Α.Σ. με σκορ 52-53. 

     Μάλιστα τα προβλήματα μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο για τον Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου  καθώς στο ημίχρονο του αγώνα ο Αλέξης Χρυσοβελίδης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, δοκίμασε να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος χωρίς να τα καταφέρει αφήνοντας την ομάδα του ουσιαστικά για ένα ημίχρονο χωρίς αλλαγή. 
     Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το παιχνίδι κρίθηκε με καλάθι του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού. 
        Με αυτή τη νίκη ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου  έφτασε τις δέκα νίκες σε δώδεκα αγώνες τελειώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη φάση του πρωταθλήματος και προκρίθηκε στους 16 της διοργάνωσης.

Α.Σ. Ασβεστοχωρίου  52    Δ.Α.Σ. 
Ωραιοκάστρου  53
Δεκάλεπτα: Α:14-15, Β:24-30, Γ:39-38, Δ:52-53

Α.Σ. Ασβεστοχωρίου (Τάνης): Κοσμίδης 11, Κυσιρίδης Στ., Τσιτσόπουλος, Φαρίνης 13, Κωνσταντόπουλος 7, Γουβής 14, Ελευθεριάδης 3, Παπαηλίας 4, Κυζιρίδης Κ., Δίτσης, Αναστασιάδης, Θεολόγης.

Δ.Α.Σ. 
Ωραιοκάστρου  (Παπαδόπουλος): Χατζηκωνσταντίνου 19, Τριανταφύλλου, Χρυσοβελίδης 2, Τανταλίδης 4, Σπύρου 19, Πίβατς 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.