Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η Ε.Ο.Ε. ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ


 Τους αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ανάμεσά τους και τον Βασίλη Τσολακίδη, τίμησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην εκδήλωση που φιλοξένησε στην έδρα της, στο Μαρούσι. Ο 6ος Ολυμπιονίκης του δίζυγου παρέλαβε το βραβείο του από τα χέρια του προέδρου της Ε.Γ.Ο. και β’ αντιπροέδρου της Ε.Ο.Ε., Θανάση Βασιλειάδη
Στην εκδήλωση παρέστησαν και τιμήθηκαν όλοι οι Έλληνες αθλητές που κατέκτησαν μέχρι και την 8η θέση στο Λονδίνο. Εκτός από τον Βασίλη Τσολακίδη και τον Θανάση Βασιλειάδη, την ελληνική γυμναστική εκπροσώπησε έμμεσα και ο Δημοσθένης Ταμπάκος, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών βράβευσε τον 6ο Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Βύρωνα Κοκκαλάνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.