Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ετήσιος χορός της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ, το Σάββατο 15/12/2012


Α.Π.Σ.ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ
      ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ   18-12-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     Στην κατάμεστη αίθουσα από πλήθος κόσμου του Πολυχώρου Δεξιώσεων Rose Garden στο Ωραιόκαστρο, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ετήσιος χορός της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ, το Σάββατο 15/12/2012, σε ατμόσφαιρα μοναδική!

    Η παρουσιάστρια της βραδιάς κ. Γεράκη Βικτώρια κάλεσε στο βήμα τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου κ. Τζίκα Κωνσταντίνο, ο οποίος μίλησε για τον Σύλλογο και την ιστορία του!

    Μετά τον χαιρετισμό του προέδρου ακολούθησαν οι απονομές τιμητικών πλακετών. Η πρώτη απονομή πραγματοποιήθηκε στην κ. Μεταξιώτη Ισιδώρα, υπεύθυνη του τμήματος μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Μetaxiotis s.a., για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στον Σύλλογό μας. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος μπάσκετ στον κ. Χρονόπουλο Χρήστο, αρχηγό της ομάδας μπάσκετ της ΝΙΚΗΣ. Οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές, κ. Τουτζιάρης Φάνης (πρώην ποδοσφαιριστής Π.Α.Ε. Ηρακλής) και ο κ. Λαγωνίδης Κώστας (πρώην ποδοσφαιριστής Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και νυν διευθυντής τμήματος scouting του ΠΑΟΚ σε μικρές ηλικίες), ήταν οι επόμενοι και τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών στους: κ. Τζίκα Ιωάννη, γενικό γραμματέα του συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης για την προσφoρά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κ. Χρυσοχόου Ιωάννη (πρώην ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας) για την προσφορά του στην ομάδα μας και τέλος στον κ. Μπακόλα Δημήτρη, παγκόσμιο πρωταθλητή στο Kick Boxing για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

   To κομμάτι της παρουσίασης έκλεισε με την ανακοίνωση της προσφοράς του συλλόγου μας προς όλους τους αθλητές του ποδοσφαίρου και μπάσκετ – τμημάτων όπου υπάρχει σωματική επαφή - την παροχή ειδικού προστατευτικού νάρθηκα δοντιών, έτσι ώστε να βοηθήσει από την πλευρά του ο σύλλογος, στην μείωση των πιθανοτήτων τραυματισμού!

   Την σκυτάλη πήρε το διασκεδαστικό μέρος της βραδιάς και ο κόσμος που παρευρέθηκε εκεί, πραγματικά πέρασε υπέροχα!

   Τον χορό μας τον τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Σαραμάντος Δημήτριος
Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Δούμπαλας Κυριάκος
Οι Αντιδήμαρχοι Καλλιθέας κ. Λαζαρίδης Γιώργος και Μυγδονίας κ. Παρισσόπουλος Γιώργος.
Οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Παπακώστας Μπάμπης, κ. Ζάικος Λεωνίδας, κ. Τερζής Χρήστος, κ. Παπαχρίστος Νίκος, κ. Δεληπάλα Δάφνη, κ. Τσακαλίδου Δέσποινα, κ. Μαρμαρίδης Στάυρος, κ. Γαβότσης Αστέριος.
     Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Τσακαλίδης Θόδωρος και οι  Τοπικοί                        Σύμβουλοι κ. Γώγος Στέλιος, κ. Ντίνας Κων/νος

     Από τον Σύλλογο Κρητών ο κ. Παπιομύτογλου Βασίλης, από την Α.Ε. Ωραιοκάστρου η κ. Αντωνιάδου Ρένα, από τον Κεραυνό ο κ. Φωτιάδης Στάθης και από τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου ο πρόεδρος κ. Νικόπουλος Γιώργος.

    Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Τζίκα Κωνσταντίνο, τα μέλη της Διοίκησης, όλους τους χορηγούς του χορού μας, όλους τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς μας, την εφημερίδα του Ωραιοκάστρου «ΤΡΙΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ» που ήταν χορηγός επικοινωνίας και κάλυψε δημοσιογραφικά την εκδήλωσή μας, τους γονείς και φίλους που στηρίζουν χρόνια αυτήν την προσπάθειά μας!

    Επίσης ευχαριστούμε τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών του Συλλόγου μας κ. Νικολαίδη Δημήτρη, την προπονήτρια της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ κ. Μπουγιουκλή Τάνια, τον προπονητή των ποδοσφαιρικών ακαδημιών μας κ. Μίντη Νίκο, την γυμνάστρια του τμήματος της ενόργανης κ. Χριστοφορίδου Κατερίνα, την χοροδιδάσκαλο στους παραδοσιακούς μας χορούς κ. Τσανούσα Θάλεια, την γυμνάστρια στα τμήματα μας αερόμπικ, πιλάτες, γιόγκα κ.Δριστέλα Σοφία και τέλος την χορογράφο και χοροδιδάσκαλο στο τμήμα μοντέρνου χορού & τάνγκο του συλλόγου μας κ. Σαλβάνου Στεφανία που είχαμε την τιμή να την απολαύσουμε με τον εκπληκτικό κ. Τσακίρη Ηλία σε ένα μαγευτικό αργεντίνικο τάνγκο!

   Τέλος, ευχαριστούμε τον τραγουδιστή κ. Φίλιππο Ανανικίδη, καθώς και τους κ. Ραφαήλ Αμανατίδη (νταούλι) και Γιώργο Φωτιάδη (λύρα) για την φιλική τους συμμετοχή στον ετήσιο χορό μας.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

(Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.