Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Κεραυνός Ωραιοκάστρου: Νίκη με σημασία για τη συνέχεια


Η χθεσινή μέρα (Τετάρτη) δεν ήταν μια συνηθισμένη ημέρα για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.
Ήταν η πρώτη προπόνηση με το νέο προπονητή Δημήτρη Νέτα, ο οποίος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους αθλητές πριν μπουν στο παρκέ. Η προπόνηση έγινε με πολύ διάθεση και ρυθμό και τελείωσε περασμένες 11.30.
Και πώς να μην είναι στα ύψη η ψυχολογία όλων; Τα χαμόγελα ακόμη δεν έχουν σβήσει μετά από τη νίκη της Δευτέρας απέναντι στο Πανόραμα, μετά από τρεις παρατάσεις. Η ομάδα του Κεραυνού αρνήθηκε να χάσει αυτό τον αγώνα και παρά την αγωνιστική κάμψη που εμφάνιζε η ομάδα αλλά και την αποβολή πέντε (5) !!! παικτών με 5 φάουλ πήρε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.  Το παρακάτω στιγμιότυπο είναι μία ανάμνηση από το παλικαρίσιο αυτό ματς.
Από δω και πέρα ο Κεραυνός, μέχρι την διακοπή - ανασυγκρότηση των Χριστουγέννων, έχει στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και επομένως να διεκδικήσει τη νίκη και στους τέσσερις αγώνες, που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.