Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

1ο Τουρνουά τμημάτων μίνι και ακαδημιών Volleyball του Κεραυνού Ωραιοκάστρου


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε, την Κυριακή 18/11, από το τμήμα Volleyball του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, το πρώτο για τη φετινή περίοδο τουρνουά για τα τμήματα των ακαδημιών και μίνι. Συμμετείχαν οι ομάδες των Μαχητών Πεύκων, Athletico Νεοχωρούδας και του κολεγίου Δελασάλ, οι οποίες μαζί με τις αθλήτριες της ομάδας μας, χάρισαν χαμόγελα, αγωνιστική δράση και κυρίως διασκέδασαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Στις σελίδες του τμήματος στο διαδίκτυο και στο facebook μπορείτε να δείτε το πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ. 

Facebook : keraunos.volleyball

Το τμήμα μας παραμένει προσηλωμένο στο δίπτυχο προπονήσεις και παράλληλη αγωνιστική δράση για τα τμήματα των υποδομών του και συνεχίζει με τη διοργάνωση ενός ακόμη τουρνουά το Σάββατο 24/11/2012 για το τμήμα των παγκορασίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.