Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΠΩΦ στο πολιτιστικό διήμερο του πολιτιστικού συλλόγου ΑΚΡΙΤΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ. & FAX 2310 694652 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 20/11/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η χορευτική ομάδα δημοτικών χορών της ΕΠΩΦ συμμετείχε στο διήμερο σεμινάριο διδασκαλίας για τους χορούς της περιοχής Αριδαίας που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου ΑΚΡΙΤΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στο Λουτράκι (Πόζαρ) Αριδαίας στις 17 & 18/11/2012.Επρόκειτο για ένα μεγάλο πολιτιστικό ραντεβού που έδωσαν σύλλογοι απ τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας. Το βράδυ του Σαββάτου 17/11 είχαμε τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής μας σ ένα μεγάλο πανηγύρι με πάνω από 800 άτομα που απόλαυσαν τοπικές μελωδίες με τη συνοδεία των ντόπιων χάλκινων. Το πρωί της Κυριακής τα μέλη της χορευτικής μας ομάδας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα δίωρο διδασκαλίας περί των τοπικών χορών από τον ονομαστό ντόπιο χοροδιδάσκαλο κ. Δ.Ιωάννου.Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και προς τη χοροδιδασκάλισσά μας κ. Όλγα Πέλλα για την εισήγησή της να συμμετέχουμε στην εκδήλωση αυτή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                          ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥΡΤΖΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.