Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Μέγας Εσπερινός και περιφορά της Εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και μετά παραδοσιακό γλέντι στον Πεντάλοφο με πρωτοφανή κοσμοσυρροή.

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πιστών έγινε χθες το απόγευμα ο Μέγας Εσπερινός και η περιφορά της Εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Πεντάλοφο. Πρωτοφανής ήταν επίσης και η κοσμοσυρροή σε ένα ακόμη παραδοσιακό γλέντι που στη συνέχεια οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου με την συμμετοχή πάρα πολλών εθελοντών κάθε ηλικίας. Ήταν ένα γλέντι πραγματικά παραδοσιακό όπως το "παλιό καιρό" με κέφι και χορό υπό τους ήχους του παραδοσιακού συγκροτήματος των "ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΩΝ" που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα στις 9 μ.μ στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Πενταλόφου με  βράβευση των αριστευσάντων μαθητών σε Γυμνάσιο & Λύκειο καθώς και των επιτυχόντων σε ΑΕΙ  & ΤΕΙ  και στη συνέχεια  παρουσίαση παραδοσιακών  χορών από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου.

Παράλληλα συνεχίζεται  και η λειτουργία της έκθεσης ζωγραφικής της κιας Ζτουκοπούλου στην 2η αίθουσα του δημοτικού σχολείου Πενταλόφου.

Φωτ/φίες και βίντεο:




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.