Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου


   Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου. Η προσέλευση του κόσμου,ήταν πολύ μεγάλη τόσο στην πρώτη βραδιά με την θεατρική παράσταση «Σιδηροδρομικός Σταθμός Ανεμούπολης» με τον Χρήστο Πατσαρασλή όσο και την δεύτερη βραδιά που παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί των χορευτικών τμημάτων Μελισσοχωρίου, Ξυλοκερατειάς και Μεσαίου. Κλείνοντας την παρουσίαση των παραδοσιακών χορών, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε  το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ Πενταλόφου το οποίο  παρά του ότι αποτελείται από χορευτές αρκετά μεγάλης ηλικίας, εντούτοις απέδωσε τους χορούς τέλεια και με άνεση...νεαρών ατόμων όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω όπου ο πρωτοχορευτής είναι νεαρός... 80 ετών.
   Παράλληλα με τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου λειτουργεί και έκθεση ζωγραφικής της κιας Ζτουκοπούλου-Κίτσιου Γιώτας στην δεύτερη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου την οποία επισκέπτεται ο κόσμος με ενδιαφέρον. 

   Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αύριο στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου με παραδοσιακό γλέντι και με μουσική απο το παραδοσιακό συγκρότημα "ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΟΙ".

Φωτ/φίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις:

Απο την παρουσίαση του ΚΑΠΗ Πενταλόφου








 

ς



 Απο την έκθεση ζωγραφικής της κιας Ζτουκοπούλου_Κίτσιου Γιώτας 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.