Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά παντός υπευθύνου ζητά η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας, από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, διότι το νερό της ύδρευσης σε Πεντάλοφο και Νεοχωρούδα βρέθηκε (δις) μολυσμένο.



Ρεπορτάζ του "Τροχού", 5-7-2012.

Σύμφωνα με τα 2 έγγραφα που παραθέτω στο τέλος του άρθρου, η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας πραγματοποίησε νέα δειγματοληψία πόσιμων νερών από το δίκτυο ύδρευσης του Πενταλόφου και της Νεοχωρούδας και από τα αποτελέσματα της μικροβιολογικής ανάλυσης, του εργαστηρίου Υγιεινής του ΑΠΘ, προκύπτουν τα εξής:


Α) το δείγμα από Πεντάλοφο δεν εκπληρώνει τους όρους «Περί ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» διότι βρέθηκαν 4 κολοβακτηριοειδή ανά 100ml νερού.

Β) το δείγμα από Νεοχωρούδα δεν εκπληρώνει τους όρους «Περί ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» διότι βρέθηκαν 1 κολοβακτηριοειδές ανά 100ml νερού και 1 κολοβακτηρίδιο ανά 100ml νερού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθο στον ΤΡΟΧΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.