Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ"



Κυκλοφορεί από σήμερα η πρώτη έκδοση του περιοδικού της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», το οποίο διανέμεται δωρεάν και στις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου Ωραιοκάστρου. Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Αστέριο Γαβότση προσπαθεί να μεταφέρει τον παλμό του τόπου, την κινητικότητα, τη δράση, την καθημερινότητα στην Καλλιθέα, τη Μυγδονία και το Ωραιόκαστρο. «Επιθυμία μας είναι να προσθέσουμε ένα νέο βήμα επικοινωνίας. Να δώσουμε προτεραιότητα στην ποιοτική και αντικειμενική ενημέρωση. Και πάνω από όλα να ακούσουμε εσάς, τους δημότες του «καλλικράτειου» δήμου Ωραιοκάστρου. Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού επιδιώκουμε την καταγραφή και ανάδειξη της δυσλειτουργίας της σημερινής διοίκησης του δήμου. Δεν έχουμε ως στόχο τη στείρα αντιπολίτευση και την ανταλλαγή λεκτικών υπερβολών στα δημοτικά συμβούλια αλλά θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της ανανέωσης, του διαφορετικού, το μήνυμα πως εμείς μπορούμε καλύτερα», αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να βρείτε το περιοδικό επικοινωνήστε τηλεφωνικά καθημερινά από τις 18.00-20.00 στο 2310695995. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να μας ενημερώνετε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή σας αλλά και για τις δράσεις σας, προκειμένου να τα φιλοξενήσουμε στο επόμενο τεύχος μας. e-mail επικοινωνίας: politeia_me_orama@yahoo.gr
Πολιτεία με Όραμα

Καβασίτου 23, Τ.Κ 57013
Ωραιόκαστρο
τηλ.- fax:2310695995
email: politeia_me_orama@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.