Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Για τη λειτουργία της Συντονιστικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, απαιτείται σοβαρότητα.


Ανακοίνωση της Διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου για το "ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ"
Τα παρακάτω μέλη της διαπαραταξικής Συντονιστικής επιτροπής του δήμου, φορέων και κατοίκων,  για το χαράτσι της ΔΕΗ, με λύπη  διαπιστώνουμε ότι προκαλούνται σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό  οφείλεται  σε  άστοχους χειρισμούς και όχι από  πρόθεση. Είναι ευθύνη όλων μας  να διαφυλάξουμε τη λειτουργία και το ρόλο της Συντονιστικής Επιτροπής. Πρακτικές αποκλεισμού και αυθαιρεσιών, μόνο ζημιά θα προκαλέσουν στην εμπιστοσύνη και στον αγώνα των πολιτών για το σκοπό της Συντονιστικής.
Είναι αδικαιολόγητο και αυθαίρετο,   απλές συναντήσεις μελών της Συντονιστικής στο δημαρχείο, να  βαφτίζονται  συνεδριάσεις και να παίρνονται  αποφάσεις ερήμην της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της.
  Η Συντονιστική Επιτροπή για να παραμείνει και να λειτουργεί σαν τέτοια, απαιτεί από όλους  όσους  συμμετέχουν σε αυτήν, σεβασμό και σοβαρότητα. Όποιος θέλει να θέσει ζητήματα για αποφάσεις οφείλει να ενημερώνει πρώτα- πρώτα τις παρατάξεις που αποτελούν τη διαπαραταξιακή, καθώς και τους υπόλοιπους φορείς, τα μέλη της, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αποφάσεων.
Εάν δεν τηρηθεί αυτή η βασική αρχή, τότε κάθε  απόφαση, κάθε  ενέργεια στερείται νομιμοποίησης , δεν μπορεί να είναι της Συντονιστικής, αλλά απλά κάποιου άλλου φορέα  ή ατόμου, που την επιβάλει αυθαίρετα.
Κάνουμε έκκληση, να σταματήσουν αυτού του είδους ενέργειες που εκθέτουν τη Συντονιστική Επιτροπή  και  εξυπηρετούν άλλου είδους σκοπιμότητες,  εάν θέλουμε πράγματι να διαφυλάξουμε το ρόλο και τη λειτουργία της. Ο σκοπός της Συντονιστικής είναι ένας και μοναδικός,  ο  αγώνας  ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ, που έφερε και την πρώτη νίκη με την απαγόρευση της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι.  

Κ. Ιωσηφίδης  (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ)
Δ. Καρασαββίδης (ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ)
Σ. Κελεσίδης   (ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)
Γ. Νικόπουλος  (ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ)
Χ. Χατζηπαραδείσης  (Ανεξ. Δημοτικός σύμβουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.