Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση-απάντηση του ΚΚΕ σε δημοσιεύματα "TROXOY' και Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ωραιοκάστρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1/2/2012

Το συμπαραστάτη που τους ταιριάζει και τους αξίζει βρήκαν ο «τροχός» και αυτοί που βρίσκονται πίσω του, στην προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ και του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ωραιοκάστρου» Θεμελή Άγγελου.
Η τοπική ΝΔ τους πήρε υπό την υψηλή της προστασία. Δε βλέπει τίποτα το συκοφαντικό στους ελεεινούς υπαινιγμούς και τη συσχέτιση με τις εγκληματικές συμμορίες που επιχειρεί ο «τροχός», απλά και μόνο από το γεγονός ότι ο σύντροφος εργάζεται στην Α’ ΔΟΥ και είναι εκλεγμένος στο Γ.Σ. της Ομοσπονδίας των Εφοριακών. Προχωράει μάλιστα η Τ.Ο. Ωραιοκάστρου της Ν.Δ. σε περισπούδαστες αναλύσεις και μαθήματα ανυπακοής στους αστικούς νόμους, μαθήματα για το πώς πρέπει να είναι στην πράξη ο κομμουνιστής και καταλήγει με την καραμέλα της «Τυποεκδοτικής».
Φυσικά δε μπορεί να πάρει στα σοβαρά κάποιος τέτοιες φαιδρότητες, ούτε να ανταγωνισθεί με το συντάκτη της ανακοίνωσης, που προφανώς έχει «τρικυμία εν κρανίω». Είναι αστείο η οργάνωση ενός Κόμματος που μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την ακροδεξιά του ΛΑΟΣ εφαρμόζουν πολιτικές που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τσακίζουν τα δικαιώματα τους, να δίνουν μαθήματα «ανυπακοής και αντίστασης» στους κομμουνιστές, αυτούς που απ’ όλες τις θέσεις είναι οι πιο συνεπείς και σφοδροί πολέμιοι αυτών των πολιτικών. Είναι επίσης αστείο να στηρίζουν Δημάρχους και Δημοτικές Αρχές σαν του Δήμου μας, που υλοποιούν τέτοιες πολιτικές και να βάζουν στο στόμα τους το ΚΚΕ, να απαντούν με χυδαιότητες.
Η Κ.Ο.Β. Ωραιοκάστρου του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου μας να απομονώσουν και να περιφρονήσουν τους συκοφάντες και τους υψηλούς προστάτες τους (τη ΝΔ, τον κατεξοχήν εκπρόσωπο του Κεφαλαίου και των αντιλαϊκών πολιτικών ). Το ΚΚΕ θα συνεχίσει με μεγαλύτερη δύναμη να αγωνίζεται ενάντια στο μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τις πολιτικές που γονατίζουν τα λαϊκά στρώματα, για την ανατροπή αυτών των πολιτικών για την προοπτική της Λαϊκής Συμμαχίας. Στην πάλη μας αυτή επιδιώκουμε την αντιπαράθεση επί της ουσίας και με επιχειρήματα και όχι με άθλιες επινοήσεις και υπαινιγμούς.

Κ.Ο.Β. Ωραιοκάστρου του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.