Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ από την «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7.12.2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
από την  «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το τελευταίο διάστημα, οι απώλειες θέσεων εργασίας,  οι άδικες μειώσεις των εισοδημάτων των πολιτών,  προκάλεσαν πτώση της αγοραστικής τους δύναμης και  επέφεραν τεράστιο πλήγμα και στις εμπορικές επιχειρήσεις του δήμου  μας. Η δε ταυτόχρονη υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών οδηγεί τις περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα όρια  της  βιωσιμότητας και στον αφανισμό τους.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ είναι η ώρα να στηρίξουμε την τοπική αγορά. Κάνουμε έκκληση, πρώτα – πρώτα στη διοίκηση του δήμου, σε όλους του δημοτικούς συμβούλους,  σε  όλους τους δημότες να προτιμήσουν και να στηρίξουν την τοπική αγορά. Οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι οικογένειές μας, πρώτοι  να δώσουμε το παράδειγμα και καλούμε όλους τους συνδημότες  μας να κάνουν το ίδιο.

Παράλληλα, απευθυνόμαστε  και στον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας.  Βοηθήστε και εσείς  από την πλευρά σας  την προσπάθεια αυτή, προσφέροντας  όσο μπορείτε ανταγωνιστικές  τιμές προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να μην υπάρχει κανένας λόγος  φυγής των καταναλωτών σε άλλες αγορές. Καλούμε τον Εμπορικό Σύλλογο να πρωτοστατήσει σε καμπάνια μείωσης των τιμών την περίοδο των Χριστουγέννων, στην τοπική αγορά. 
Η κρίση απαιτεί να αλλάξουμε νοοτροπίες και συμπεριφορές όλοι. Καταναλωτές, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες. Με  αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη, μπορούμε να τα καταφέρουμε

Αστέριος Γαβότσης
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών               
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»
Καβασίτου 23 – 1ος όροφος
Τηλ. 2310695995

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.