Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ημερίδα για την ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ με πρωτοβουλία του Δήμου ΔΕΛΤΑ


Με ενδιαφέρον αναμένεται η Ημερίδα –με διεθνή συμμετοχή- «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΤΡΑΚΟΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ», που αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Δέλτα –υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας- για την ενίσχυση και αναβάθμιση του εξαγωγικού κλάδου της οστρακοκαλλιέργειας και της οστρακοαλιείας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, με έναρξη 09:30, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο – Πολιτιστικό Κέντρο Σίνδου.
Η Ημερίδα στοχεύει στη διερεύνηση και ανάδειξη αναγκαίων ενεργειών, στην αξιολόγηση και χρήση νέων εργαλείων και στη μεταφορά τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών.

Η ιδιαίτερη σημασία της, αφορά στο ότι αποτελεί την πρώτη συζήτηση και αναζήτηση καλών πρακτικών και καινοτόμων εφαρμογών, από την περίοδο εφαρμογής του «Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τις Υδατοκαλλιέργειες» και την ολοκλήρωση των διαδικασιών καθορισμού Π.Ο.Α.Υ. στο Θερμαϊκό κόλπο.

Η παρουσία επιστημόνων από την Ισπανία και τον Καναδά, σε συνδυασμό με την υψηλή παρουσία Ελλήνων επιστημόνων, προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στην Ημερίδα και προσδοκίες.
 
Χορηγοί του Συνεδρίου είναι οι εταιρίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.