Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη των νεανικών συνάξεων του Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου σε παιδιατρικές κλινικές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

                                                                                          
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ

Το περασμένο Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, οι νέοι των συνάξεων της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, πραγματοποίησαν, αντί άλλης χριστουγεννιάτικης γιορτής, επίσκεψη στις παιδιατρικές κλινικές του νοσοκομείου Ιπποκράτειου. Τα παιδιά μας, συναντήθηκαν με τα παιδιά που νοσηλεύονται και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, έψαλλαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μοίρασαν δώρα, χαρά και αγάπη στα πονεμένα παιδιά του νοσοκομείου. Η συγκίνηση κορυφώθηκε με την επίσκεψη στο παιδοογκολογικό, όπου τα παιδιά μας συνειδητοποίησαν ότι τελικά η υγεία δεν είναι κάτι δεδομένο, αλλά πολύτιμο δώρο και έφυγαν από το χώρο, πνευματικά, ωφελημένα.
Η μεταφορά των παιδιών έγινε με λεωφορείο που διέθεσε δωρεάν το Ταξιδιωτικό Γραφείο “ATHOS HELLAS, το οποίο διατηρεί γραφείο στην πόλη μας. Τους ευχαριστούμε ολόψυχα και ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.