Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έως 30-12-2011,οι αιτήσεις στον ΟΕΚ, για συμμετοχή στην κλήρωση εργατικών κατοικιών στα ΔΙΑΒΑΤΑ

Παρατείνεται έως 30-12-2011, η απογραφή δικαιούχων του ΟΕΚ, για συμμετοχή στην κλήρωση εργατικών κατοικιών του Οικισμού Θεσσαλονίκη ΧΙΧ - ΔΙΑΒΑΤΑ
Προκειμένου να διανεμηθούν οι κατοικίες που ανεγείρονται από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας  στη Δημοτική Κοινότητα Διαβατών του Δήμου Δέλτα του Νομού Θεσσαλονίκης, ο ΟΕΚ καλεί τους αστέγους που δικαιούνται στεγαστική συνδρομή, να υποβάλλουν αίτηση  για να λάβουν μέρος στην κλήρωση των κατοικιών έως 30-12-2011. 
     Συγκεκριμένα, προσκαλούνται οι εργαζόμενοι καθώς επίσης και οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Εχεδώρου και νυν Δήμου Δέλτα, δηλ. οι Δημοτικές Κοινότητες ΔΙΑΒΑΤΩΝ ,ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,ΣΙΝΔΟΥ και ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι η συνταξιούχοι κάτοικοι των όμορων Τοπικών η Δημοτικών Κοινοτήτων ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ και από το Πολεοδομικό Συγκρότημα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ η όμορη Δημοτική Κοινότητα ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ καθώς και ο Δήμος ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ σύμφωνα με το σύστημα Καλλικράτης.
     Τα Απογραφικά Δελτία θα χορηγούνται από το Περ/κό Γραφείο  του ΟΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σαλαμίνος 5 – Θεσσαλονίκη) όπου και θα υποβάλλονται συμπληρωμένα. Πλήρεις οδηγίες για τις προϋποθέσεις και τις λοιπές λεπτομέρειες θα παρέχονται από το Γραφείο του ΟΕΚ με ειδικό έντυπο οδηγιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.