Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Δημοτικής Αστυνομίας Ωραιοκάστρου για επικυρώσεις εγγράφων,βεβαιώσεις γνησίου υπογραφής και κατ΄οίκον εξυπηρέτηση για πολίτες με προβλήματα στη μετακίνησή τους


Με στόχο την κατά το δυνατόν καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας θα δέχεται το κοινό καθημερινά κατά τις ώρες 07:00-21:00 και το Σάββατο 07:00-13:00 στα γραφεία της Υπηρεσίας επί της οδού Χαραβά 5 (δίπλα στο Δημαρχείο) για:
-επικύρωση αντιγράφων εγγράφων και
-βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής
ενώ για τις ίδιες διαδικασίες, θα είναι δυνατόν να εξυπηρετούνται κατ’οίκον και πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη μετακίνησή τους και αδυνατούν να προσέλθουν στην Υπηρεσία, όπως ηλικιωμένοι, άτομα με αναπηρία, σοβαρά ασθενείς ή τραυματίες, έγκυοι ή μητέρες με βρέφη, νήπια ή μικρά παιδιά.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα καθορίζεται από την προηγούμενη ημέρα σε συνεννόηση με τον Υπεύθυνο Βάρδιας (Υ.Β.) η ώρα της κατ΄ οίκον επίσκεψης (με ένα τηλεφώνημα στο 2310 809060) και οι Δημοτικοί Αστυνομικοί θα μεταβαίνουν στην οικία του πολίτη, προκειμένου να διεκπεραιωθεί το αίτημά του για βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή για επικύρωση αντιγράφων εγγράφων. Σε κάθε περίπτωση, οι κατ’ οίκον επικυρώσεις θα γίνονται τις καθημερινές ως τις 17:00 μ.μ. και το Σάββατο ως τις 12:00 μ., ενώ τα ραντεβού θα κανονίζονται με απόκλιση μιας (1) ώρας και πάντα με την επιφύλαξη να είναι διαθέσιμο το περιπολικό της Υπηρεσίας. Για την αποδοτικότερη λειτουργία της παρεχόμενης υπηρεσίας, θα γίνεται τηλεφωνική επαλήθευση του ραντεβού περίπου 1 ώρα πριν, από τον Υ.Β. της Δ/νσης Δημ. Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.