Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχές Αστέριου Γαβότση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς





Ευχές  Αστέριου Γαβότση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Με αφορμή  την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να απευθύνω στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς  και στους γονείς τις θερμότερες  ευχές,  για  καλή πρόοδο,  για καλή δύναμη και  καλή υγεία
Οι μαθητές να έχουν μία χρονιά γεμάτη χαμόγελα και επιτυχίες
Οι  εκπαιδευτικοί  μια γόνιμη, παραγωγική σχολική χρονιά και  να δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων και των γνώσεών   τους
Στους γονείς εύχομαι να είναι γεροί και δυνατοί, ώστε να τα βγάλουν πέρα με τις οικονομικές θυσίες που απαιτούνται, για  τα παιδιά τους.
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η προάσπιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας αποκτά ζωτική  σημασία.    Η Παιδεία είναι μια δημοκρατική κατάκτηση, είναι μια συλλογική, κοινωνική διαδικασία. Οι διεκδικήσεις για την αναβάθμιση της, τη δωρεάν παροχή των βιβλίων  και την επίλυση των στεγαστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα τα σχολεία του δήμου μας.  πρέπει να ενταθούν.
Εμείς ως παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» θα είμαστε αρωγοί στη προσπάθεια αυτή, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων.  
 Καλή σχολική χρονιά. Καλή δύναμη σε όλους


Αστέριος Γαβότσης
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών              
 «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.