Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σεβασλιάν Πέτρος:Απύθμενο θράσος ή πνευματική σύγχυση.

Επιστολή Πέτρου Σεβασλιάν

Απύθμενο θράσος ή πνευματική σύγχυση.

Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο πρέπει να διακρίνει το ακυρωθέν πλέον Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Νεοχωρούδας μετά από την ανάρτηση πρόσκλησης στην είσοδο Δημοτικού και Νηπιαγωγείου σε γενική συνέλευση του Συλλόγου με θέμα απολογισμό Δ.Σ., ενημέρωση πεπραγμένων και κλήση των μελών για να αποφασίσουν για τον μέλλον του Δ.Σ.
Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για τον Σύλλογο καθότι τολμούν να παραβλέπουν την απόφαση του Δικαστηρίου και να πράττουν ότι τους κατέβει στο μυαλό τους.
Είμαστε περίεργοι να μάθουμε τι ρόλο παίζει η κα Κουριτενλή ως γραμματέας του Συλλόγου και ως δικηγόρος κατεπάγγελμα, δεν γνωρίζει ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν μπορεί να παρακαμφθεί? ποια είναι η λογική της όταν συμβουλεύει τα υπόλοιπα άτομα του ακυρωθέντος Δ.Σ. να προβούν σε αυτές τις ενέργειες?
Εδώ και πολλούς μήνες έχουμε γράψει για το τι μέλει γενέσθαι από την στιγμή που θα αποφασίσει το Δικαστήριο αλλά όλοι κωφεύουν, δυστυχώς ήρθε η ώρα που θα ανοίξουν τα αυτιά τους και θα ακούσουν θέλουν δε θέλουν την φωνή της δικαιοσύνης.
Θα το πούμε για ακόμα μία φορά, το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αποφάσισε την ακύρωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Ιανουαρίου κατά την οποία εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να κατέχουν την θέση που κατέλαβαν, δεν έχουν δικαίωμα να διοικούν τον Σύλλογο, δεν έχουν δικαίωμα να διαχειρίζονται το ταμείο του Συλλόγου, δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για τον Σύλλογο, ΑΡΑ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ούτε απολογισμούς, ούτε πεπραγμένα ούτε κάτι άλλο ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.
Από εδώ και πέρα θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για τις πράξεις τους.
Επιτέλους δεν θα βρεθεί κάποιος να τους συμβουλέψει για τις νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν για να απεγκλωβιστεί ο Σύλλογος από αυτή την κατάσταση?
Με ποιο δικαίωμα κρατούν όμηρο ένα ολόκληρο Σύλλογο κάποιοι (στην καλύτερη των περιπτώσεων) άσχετοι και αφελής.
Κλείνοντας τους υπενθυμίζω ότι στην ίδια απόφαση έχει επιδικασθεί και χρηματική αποζημίωση, δεν το ξεχνάμε απλώς το αναβάλουμε.

Σεβασλιάν Πέτρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.