Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Πέτρου Αταμιάν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς



Ωραιόκαστρο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Πέτρου Αταμιάν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Με αφορμή το πρώτο κουδούνι, εύχομαι μια καλή, δημιουργική και αποδοτική νέα σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα. Δυστυχώς, οι ελλείψεις, οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα, με τα οποία ξεκινά η νέα χρονιά είναι αναρίθμητα και προβληματίζουν μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Παρόλο αυτά, η κεντρική εξουσία παρατηρεί αμέτοχη, μη διευκολύνοντας την κατάσταση και μη επιλύοντας τα τεράστια προβλήματα, που η ίδια δημιούργησε. Εύχομαι όλες οι αντιξοότητες και τα εμπόδια να ξεπεραστούν, έτσι ώστε η χρονιά αυτή να είναι εποικοδομητική για όλους.
Ακόμη, θα ήθελα να συγχαρώ τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ για τον αγώνα, που έδωσαν και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο νέο ταξίδι, που τώρα ξεκινά!»



Πέτρος Αταμιάν
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.