Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ

 1)    Καλουνται τα μελη της Ενωσης Ποντιων Ωραιοκαστρου και Φιλων σε τακτικη γενικη συνελευση την Κυριακη 10 Απριλιου 2011 και ωρα 10 π.μ στην αιθουσα χορου του Κονταξοπουλειου Δημοτικου Γυμναστηριου με θεματα:
        α) Απολογισμος δρασης του Δ.Σ την προηγουμενη χρονια.
        β) Ενημερωση του σωματος επι των μελλοντικων δρασεων του Συλλογου.
Σε περιπτωση μη επιτευξης απαρτιας, η διαδικασια μεταφερεται την επομενη Κυριακη 17 Απριλιου την ιδια ωρα και στο ιδιο μερος.
     Παρακαλουνται τα μελη να φροντισουν ωστε να διευκολυνθει το εργο του Δ.Σ προσερχομενα την Κυριακη 10 Απριλιου προς αποφυγη αναβολων.

2) Υπενθυμιζουμε οτι η Ε.Π.Ω.Φ διοργανωνει εκδρομη-προσκυνημα στον Ποντο στο διαστημα 12-24 Ιουλιου 2011 με τιμη συμμετοχης € 800/ατομο με ημιδιατροφη.Οι ενδιαφερομενοι να σπευσουν στα γραφεια του Συλλογου για δηλωση συμμετοχης διοτι πλεον οι διαθεσιμες θεσεις εχουν μειωθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.