Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Δήμος Ωραιοκάστρου: Πρωτοφανής άρνηση του προεδρείου να θέσει σε ψηφοφορία πρόταση του Τερζή Χ (Πολιτεία με Όραμα) και Χατζηπαραδείση Χ. για τον μηδενισμό του δημοτικού τέλους στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.



Πρωτοφανής άρνηση του προεδρείου να θέσει σε ψηφοφορία πρόταση του Τερζή Χ (Πολιτεία με Όραμα) και Χατζηπαραδείση Χ. για να τον μηδενισμό του δημοτικού τέλους στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. «Ιστορική» χαρακτήρισε την απόφαση και «σταθμό» ο Α. Πολυχρονίδης. 1,5 εκατομμύριο, περίπου θα είναι μειωμένα τα έσοδα του νέου δήμου από τον επαναπροσδιορισμό των δημοτικών τελών και άλλους δημοτικούς φόρους. Σύμφωνα με το Δ. Σαραμάντο μέρος της απώλειας των εσόδων θα καλυφθούν με τον επανέλεγχο των δηλωμένων τετραγωνικών μέτρων. «Είμαι βέβαιος, ότι θα περιορίσουμε τη διαφυγή. Θα οργανώσουμε το τμήμα ελέγχου. Μας είπανε λαϊκιστές. Εγώ είμαι της υπομονής. Οι αντίπαλοι πρέπει να χαίρονται, εάν δεν τα καταφέρουμε με τα έσοδα. Το 2014 θα μιλήσουμε...

Για περισσότερα στο oraiokastro.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.