Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή Γ.Νικόπουλου

Επιστολή Γ.Νικόπουλου

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι σε τοπικό σαιτ ( fb ) υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ ενός επιχειρηματία και ενός εκπροσώπου του τοπικού μας τύπου για την  δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης σχετικά με την ξεκίνημα προσπάθειας για την ίδρυση Ενιαίου Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου. Θέλω να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπο του τύπου όχι μόνο για την δημοσιοποίηση και  την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου αλλά και για την θέση που πήρε όσο αφορά την προσπάθεια μας..
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποκαλύφτηκε ότι υπάρχουν συνάδελφοι επιχειρηματίες που δεν κοιτούν το κοινό συμφέρον . Δεν έχω να δώσω καμία απάντηση σε αυτούς, μπορούν να τους κρίνουν όλοι οι άλλοι………………   καλό θα ήταν όμως να μην εξαπολύουν ανυπόστατες βολές κατά ανθρώπων που προσπαθούν για το κοινό καλό,αλλά αντιθέτως  να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας και  όποιοι θέλουν να μας βοηθήσουν. Αλλιώς θα μου επιτρέψετε να θεωρήσω ότι εκτός από το προσωπικό συμφέρον έχουν και σκοπό το κακό όλων μας .

Η συγκέντρωση της 20ης Φεβρουαρίου είναι ανοιχτή για όλους τους επαγγελματίες  του ενιαίου Δήμου μας.Καλό θα είναι όσοι επιχειρηματίες γνωρίζουν για την συγκέντρωση να  ειδοποιήσουν και όποιον άλλον συνάδελφο ξέρουν.
Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι κοινή για το καλό και το συμφέρον όλων των επιχειρηματιών

Με εκτίμηση
Γιώργος Νικόπουλος

1 σχόλιο:

  1. ενας ανθρωπος ειναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ παρον και μελλον κ.Νικοπουλε.και επειδη η κοινωνια του Ωραιοκαστρου ειναι μικρη ας κρινουν οι αλλοι εμας και οχι εμεις οι ιδιοι τους εαυτους μας!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!και καλο θα ηταν να μας ενημερωσετε και εμας για τον ''κακο'' επιχειρηματια με ονοματεπωνυμο... να τον ξερουμε!γιατι εναι πολυ ΚΑΚΟ να υπαρχουν επιχειρηματίες που δεν κοιτούν το κοινό συμφέρον και εκτός από το προσωπικό συμφέρον έχουν και σκοπό το κακό όλων μας.ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.