Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

"Σύνδεσμος Γυναίκες ΜΑΖΙ" Ωραιοκάστρου:Σεμινάριο Αυτοάμυνας

Σεμινάριο Αυτοάμυνας
Την  Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30-8:30 στα γραφεία του Συνδέσμου «Γυναίκες Μαζί» θα συζητήσουμε διάφορους τρόπους αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας. Πώς θα αμυνθούμε σε κάποια στιγμή της ζωής μας, αν βρεθούμε σε μια επικίνδυνη κατάσταση όπως π.χ επίθεση με κάποιο αντικείμενο ή επίθεση στο δρόμο.
Σας καλούμε να παρακολουθήσετε το ενδιαφέρον σεμινάριο μας, που θα δώσει πολλές απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Παράλληλα θα παρουσιαστούν τεχνικές αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας.
Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γιώργος Κιουρτίδης, εκπρόσωπος Μακεδονίας – Θράκης στον Πανελλήνιο Οργανισμό Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις στις 21 Φεβρουαρίου 2011 με θέμα: Η Τέχνη της Φωτογραφίας και στις 10 Μαρτίου 2011 με θέμα: Περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.