Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου, αφιερωμένη σε τραγούδια και χορούς του γάμου από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010, στις 8.00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν χοροί από τις περιοχές του Δ.Αξιού-Αλμωπίας, Φλώρινας, Ασσύρου-Πυλαίας-Νεοχωρούδας, Νησιά, Β. Θράκης, Χαλκιδικής και Πολυγύρου από όλες τις χορευτικές ομάδες του Ομίλου.

Παράλληλα θα παρουσιάζεται το μίνι θεατρικό «Το προξενιό» από μέλη του Λαογραφικού και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν λιχουδιές από συνταγές του γάμου.

Τέλος, η παιδική παράσταση του Ομίλου θα γίνει την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010, στις 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, ενώ οι χορευτές και τα μέλη του ομίλου θα ψάλλουν τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης και στον πεζόδρομο την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010.

Είσοδος: ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.