Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ"-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ : Νόθευσε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Νίκος Μπάτος


07/10/10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νόθευσε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Νίκος Μπάτος.

            Κάθε όριο αντιδημοκρατικότητας και αυθαιρεσίας ξεπέρασε με τη συμπεριφορά του ο απερχόμενος Δημάρχος Ωραιοκάστρου Νίκος Μπάτος, ο οποίος πλέον καταργεί όχι μόνο τους δημοκρατικούς θεσμούς αλλά και τους ίδιους τους συμβούλους της παράταξής του!
            Το αποδεικνύει η απόφαση 313/2010 του Δημοτικού Συμβουλίου, που συνεδρίασε την  28.9.2010. Θαυμάστε θράσος: Το θέμα της ήταν, όπως περιγράφεται στην ημερήσια διάταξη, η «Προμήθεια- Χρηματοδοτική μίσθωση διαχωριστικών πάνελ για τη δημιουργία εκλογικών τμημάτων ποσού 10.332, 00 ευρώ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ». Τι αποφασίστηκε τελικά; «Η διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010 και για επαναληπτική ψηφοφορία στις 14 Νοεμβρίου 2010, στο “Κονταξοπούλειο” κλειστό Γυμναστήριο»!
            Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτεται και το επίσημο κείμενο της σχετικής απόφασης, υπογεγραμμένο σε ακριβές απόσπασμα από την  Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου κα. Κατερίνα Ιπλικτσόγλου – Υφαντίδου.
            Σημειώνεται ότι η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία αφού προηγουμένως είχε αποχωρήσει σύσσωμη η δημοτική αντιπολίτευση, διαμαρτυρόμενη για τις μεθοδεύσεις του απερχόμενου Δημάρχου.
            Δηλαδή, με δυο λόγια, ο κ. Μπάτος:
-Φαλκιδεύει και γελοιοποιεί, την ύψιστη δημοκρατική διαδικασία σε ένα Δήμο, τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εκμαιεύοντας αποφάσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο συζήτησης.
-Εξευτελίζει τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, παραπλανώντας τους  να ψηφίσουν ό,τι τους λέει, όπως τους το λέει.
-Αποδεικνύει για πολλοστή φορά, πως  τον χαρακτηρίζει η αυταρχική νοοτροπία και η αντίληψη «ο Δήμος είμαι εγώ, όλα για την εξουσία» .

            Και εμείς ρωτάμε: Αν ο κ. Μπάτος νοθεύει έτσι, τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τι να υποθέσουμε για τις προθέσεις του κατά την ημέρα διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.