Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΚΟΥ


Δηλώνω ότι δεν είμαι και ούτε προτίθεμαι να γίνω μέλος του υπό σύσταση κόμματος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη. Για μένα προέχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση την οποία υπηρετώ εδώ και πολλά χρόνια και αυτό προσπαθώ να κάνω και τώρα στις Αυτοδιοίκητες εκλογές του Νοεμβρίου για τον νέο Δήμο Χαλκηδόνας με έδρα τα Κουφάλια.
Οποιεσδήποτε πληροφορίες διαρρέονται μόνον στις μικροπολιτικές διαρρέονται μόνον στις μικροπολιτικές και τα προσωπικά συμφέροντα των εμπνευστών τους εξυπηρετούν.   
Αν έτσι νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό μειώνουν την δυναμική που αναπτύσσει στην κοινωνία η Ανεξάρτητη υπερκομματική και κομματικά ακηδεμόνευτη κίνησή μας. Πλανώνται πλάνην οικτρά. Η κοινωνία κινείται σε άλλους αστερισμούς ξεπερνώντας πολλά στερεότυπα και αυτό οφείλουμε να το συνειδητοποιήσουμε όλοι ή τουλάχιστον όσοι υποστηρίζουν ότι υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν την χρησιμοποιούν ως μέσον και εφαλτήριο για την εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών και συμφερόντων.

Ευχαριστώ
Γιάννης Μπίκος
Επικεφαλής Συνδυασμού
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΙΣΧΥΡΗ-ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.