Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις

Τη δυνατότητα να υποβληθούν εντελώς δωρεάν σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τη «Βιοκλινική Θεσσαλονίκης».
Κάθε ενδιαφερόμενη γυναίκα θα έχει την ευκαιρία να εξεταστεί, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση, από ειδικό χειρουργό – μαστολόγο στο ιατρείο μαστού της κλινικής, το οποίο λειτουργεί επί της οδού Μητροπόλεως 86. Εφόσον απαιτηθεί μαστογραφία, αυτή θα προσφερθεί με σημαντική έκπτωση και θα γίνει εντός της κλινικής, ταυτόχρονα με την προληπτική ιατρική εξέταση.
Αυτή η κοινωνική προσφορά ισχύει μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου, ενώ για ραντεβού οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 231 0 37.27.60, καθημερινά από τις 9.00 το πρωί μέχρι και τις 8.00 το βράδυ.

«Ασπίδα» έναντι της παχυσαρκίας
Στο μεταξύ, μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για την παχυσαρκία, το οποίο υλοποιούν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο τομέας Κοινωνικής Πολιτικής.
Ειδικότερα, ο Δήμος Ωραιοκάστρου προσφέρει στους δημότες του και κυρίως στα παιδιά με υπερβάλλον βάρος τη δυνατότητα να υποβληθούν εντελώς δωρεάν σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις (κλινική εκτίμηση υπερβάλλοντος βάρους – παχυσαρκίας, παθολογική εκτίμηση σωματικής κατάστασης) στις μονάδες του Ομίλου Εταιρειών Υγείας «Βιοϊατρική».
Στις ίδιες μονάδες και επίσης μέχρι τις 30 Οκτωβρίου οι δημότες του Ωραιοκάστρου θα μπορούν να υποβάλλονται και σε μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων {χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Lp(a)} στην ειδική τιμή προσφοράς των 29 ευρώ.
Όσοι δημότες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των προληπτικών ιατρικών εξετάσεων θα πρέπει να απευθύνονται στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 30.40.05), για να λάβουν την απαιτούμενη σχετική γραπτή βεβαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.