Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΑΙΤΗΣΗ Από «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου

7-5-2010
ΑΙΤΗΣΗ
Από «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου
Προς τον κ. δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου:


Χθες (6-5-2010) το πρωί, στην παιδική χαρά που βρίσκεται μεταξύ των οδών Νέστου – Φιλελλήνων – Παπανδρέου και Μακαρίου, υπάλληλοι του δήμου ξήλωσαν τις κούνιες και τα άλλα όργανα όπου έπαιζαν τα παιδιά. Όπως πληροφορηθήκαμε από τους γείτονες, αυτό συνέβη διότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα νομιμότητας σε σχέση με το χαρακτηρισμό του συγκεκριμένου χώρου, το οποίο εκμεταλλεύτηκε κάποιος γείτονας ο οποίος ενοχλούνταν από τα παιδιά και κατέφυγε στη δικαιοσύνη που τον δικαίωσε.

Εμείς θα θέλαμε να μας ενημερώσετε υπεύθυνα για το τι ακριβώς συμβαίνει. Γιατί η δημοτική αρχή που όπως φαίνεται γνώριζε εδώ και πολύ καιρό το πρόβλημα δεν ενήργησε «τα δέοντα» για τη λύση του; Τι σκοπεύει να κάνει τώρα για να παραμείνει η παιδική χαρά που είναι απαραίτητη στους κατοίκους και στα παιδιά της γειτονιάς;


Ο αιτών: Από μέρους της «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»,
Κελεσίδης Στάθης του Χρήστου,
Λ. Δημοκρατίας 13β,
Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 57013.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 696683, κιν. 6979498881.





ΠΗΓΗ: http://www.oraiokastro.net/oraiokastro.aspx?scn=1&a_id=2&page=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.