Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ:Άνοιξε εκ νέου τις πύλες του για το κοινό το κολυμβητήριο ολυμπιακών προδιαγραφών



 Άνοιξε εκ νέου τις πύλες του για το κοινό
το κολυμβητήριο ολυμπιακών προδιαγραφών
του Δήμου Ωραιοκάστρου


Εκ νέου άνοιξε από χθες τις πύλες του για το κοινό το κολυμβητήριο ολυμπιακών προδιαγραφών του Δήμου Ωραιοκάστρου. Το δημοτικό κολυμβητήριο, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους, λειτουργεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στον ευρύτερο χώρο του «Κονταξοπούλειου».


«Το δημοτικό κολυμβητήριο ολυμπιακών προδιαγραφών του Ωραιοκάστρου –ένα από τα μεγαλύτερα έργα αθλητικής υποδομής σε ολόκληρο τον νομό Θεσσαλονίκης- αρχίζει και πάλι τη λειτουργία του, για να αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά κοιτίδα άθλησης, αλλά και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους. Το έργο αυτό αποτελεί την κορωνίδα των δεκάδων σημαντικών παρεμβάσεων, τις οποίες ως Δημοτική Αρχή έχουμε υλοποιήσει στον ευαίσθητο τομέα του αθλητισμού», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος, τονίζοντας ότι «στο Ωραιόκαστρο προσφέρουμε στους πολίτες κάθε ηλικίας σύγχρονες, άνετες και απολύτως ασφαλείς εγκαταστάσεις, με σκοπό να τους φέρουμε κοντά στον αθλητισμό». Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάτος, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου γυμνάζονται καθημερινά περισσότερα από 1.500 άτομα.


Προγράμματα άθλησης
για μικρούς και μεγάλους
Στο δημοτικό κολυμβητήριο λειτουργούν καθημερινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά, αλλά και για ενήλικες, καθώς και τμήματα αερόμπικ στο νερό.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα λειτουργίας του κολυμβητηρίου έχει ως εξής:
ΤΜΗΜΑΤΑ AQUA AEROBIC
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή
09.30 – 10.15, 20.15 – 21.00
ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Δευτέρα έως Παρασκευή
20.30 – 21.15 (επιλέγουν τρεις ημέρες την εβδομάδα)
ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
Πέντε ετών: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή: 16.00 – 16.30
Αρχάριοι (6-8 ετών): Δευτέρα έως Παρασκευή: 16.35 – 17.20
Αρχάριοι (8-12 ετών): Δευτέρα έως Παρασκευή: 17.30 – 18.15
Προχωρημένοι (8-12 ετών): Δευτέρα έως Παρασκευή: 18.15 – 19.00
Δώδεκα ετών και άνω: Δευτέρα έως Παρασκευή: 19.15 – 20.00
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
Δευτέρα – Παρασκευή
09.00 – 16.00, 20.00 – 22.00
Σάββατο και Κυριακή
09.00 – 16.00

Οι προϋποθέσεις εγγραφής
στα τμήματα του κολυμβητηρίου
Όλοι οι επισκέπτες του κολυμβητηρίου υποχρεούνται εντός μίας εβδομάδας από την εγγραφή τους να προσκομίσουν στη γραμματεία πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις από δερματολόγο και καρδιολόγο οι ενήλικες και από παθολόγο ή παιδίατρο και δερματολόγο τα παιδιά.
Για περισσότερες πληροφορίες όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη γραμματεία του δημοτικού κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου, στο τηλέφωνο 231 0 690.793.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.