Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Δήλωση του Νικόπουλου Γιώργου, πρώην προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου.(για την ομοφωνη αποφαση Δημοτικού Συμβουλίου (θέμα 25)) για κλείσιμο της οδού Κομνηνών (περίοδο εορταστικού ωραρίου)

Προς τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων και τους συμμετέχοντες συμβούλους στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 
Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα την χθεσινή ομόφωνη απόφαση σας για κλείσιμο λόγω '' ασφαλτόστρωσης '' στης 19 και 20/4 ενός από τους κεντρικότερους δρόμους της αγοράς μας, την οδό Κομνηνών. 
 Η απόφαση σας αυτή έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά πολύ περισσότερο σε περίοδο συνεχόμενου εορταστικού ωραρίου, όπου τα μαγαζιά ευελπιστούν να δουν λίγο κόσμο στις επιχειρήσεις τους. 
Για αυτό ως μέλος της εμπορικής κοινότητας και πρώην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου θα ήθελα να ανακαλέστε  την απόφαση αυτή και να την μεταθέσετε σε περίοδο όπου η αγοραστική κίνηση δεν θα είναι αυξημένη, ώστε να μην δημιουργήσετε επιπλέον προβλήματα στην τοπική αγορά.  

Γ. Νικόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.