Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Άγιος Γεώργιος Νεοχωρούδας-ΜΑΟ Δημόκριτος 75-71


3η νίκη για το φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας κόντρα στον ΜΆΟ Δημόκριτο με σκορ 75 71. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη την διάρκεια του, με αρκετές εναλλαγές στο προβάδισμα.Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα μας βρισκόταν πίσω στο σκορ στην λήξη του ημιχρόνου αλλά κατάφερε να επιστρέψει, στο 3ο δεκάλεπτο και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
Highlight του παιχνιδιού ήταν το buzzer beater τρίποντο του Γιαννακούλα Γιώργου στο τρίτο δεκάλεπτο,όπου ευστόχησε τέσσερα μέτρα πίσω από το κέντρο του γηπέδου.

Άγιος Γεώργιος Νεοχωρούδας (Καλαϊτζής):,Αδαμόπουλος 9(1),Αλεξίου 21(4),Ναβροζίδης, Καζελίδης 5(1), Γιαννακούλας Γ. 18(3), Τσουματίδης 11, Ίτσκος, Τανατσίδης 2, Γιαννακούλας Χ. 9,Μαρούδας.

ΜΑΟ Δημόκριτος (Ανεσιάδης): Τένστος 6(2), Τουρπεσλής 2, Κυριακίδης, Παπασωτηρίου 15(5), Μπανιάς 21, Νατσιόπουλος 14(1), Χατζηαθανασίου 12(1).

Saint_George_BC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.