Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ιωνικός Ιωνίας-Δόξα Πενταλόφου 2-0



Σε ένα κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Ιωνικός κατάφερε να επικρατήσει στο ντέρμπι κορυφής της Δόξας Πενταλόφου με τελικό σκορ 2-0. Έτσι η ομάδα των Διαβατών πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 20 βαθμούς, αφήνοντας την Δόξα ένα βαθμό πίσω στους 19 και για πρώτη φορά φέτος, στην δεύτερη θέση. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των 3 νεαρών θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος στην Κυπαρισσία. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 18' ο Μούρθια έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής άουτ. Στο 31' σουτ του Άλντι Κοπάτσι έξω από την μεγάλη περιοχή άουτ. Στο 35' και στο 43' ο Μούρθια είχε δύο ακόμη καλές προσπάθειες για να ανοίξει το σκορ όμως ο Τσοτουλίδης και στα δύο σουτ μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου (45') η Δόξα χάνει την ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Άλντι Κοπάτσι έδωσε ωραία συρτή πάσα στα αριστερά στον Κουτούση κι αυτός ολομόναχος δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιλιγγίρη, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα μπήκε με την ίδια αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο αλλά μέχρι το 65ο λεπτό. Στο 50' σουτ από τα αριστερά του Ασλανίδη, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 67' και μετά από μία αρκετά αμφισβητούμενη φάση ο Ιωνικός πήρε κεφάλι στο σκορ με ένα δυνατό σουτ του Κουσιώρα. Όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο, διαπίστωσαν ότι το γκολ όντως προήλθε πεντακάθαρα από θέση οφσάιντ. Στο 76' μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 έχασε ο Ιωνικός, όταν Βέργος πλάσαρε τον Τσοτουλίδη, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και τελευταία στιγμή πάνω απ' τη γραμμή του τέρματος κατάφερε να διώξει τη μπάλα ο Τζιώλης. Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει ούτως ώστε να πετύχει την ισοφάριση με κάποιο τέρμα αλλά οι γηπεδούχοι σε μία αντεπίθεση στο 88ο λεπτό του αγώνα κατάφεραν να κάνουν και το 2-0 με ωραίο δυνατό σουτ του Βέργου μέσα από την μικρή περιοχή. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Να αναφέρουμε επίσης ότι στο γήπεδο των Διαβατών παραβρέθηκε σχεδόν όλη η διοίκηση της ΕΠΣΜ και πιο συγκεκριμένα ήταν: ο πρόεδρος της Σάββας Δημητριάδης, ο διευθυντής της Τάσος Μαυρίδης, ο πρόεδρος επιτροπής Διαιτησίας Αλέκος Τικόζογλου, ο πρόεδρος των παρατηρητών Θεοδόσης Χασάπης και ο προπονητής ποδοσφαίρου Θούλης Γιαμουρίδης. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Δόξα Ρετζικίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 27-11-2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:

ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: Κουσιώρας (67'), Βέργος (88')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ζαφειρόπουλος (Τοροσιάδης - Σιανίδης)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ναζίρης Αλέξανδρος

Ιωνικός Ιωνίας (Γιώργος Σαββόγλου): Τσιλιγγίρης, Σεΐζης, Βέλλιος, Κακοτρύχης, Πασπαλάς Ν., Χατζηαντωνίου, Ασλανίδης (67' Πασπαλάς Χ.), Χαλιλάι (65' Σακκάς), Μούρθια (73' Βέργος), Κουσιώρας, Ελληνίδης (89' Καρώνιας).

Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τσοτουλίδης, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Μάσκας, Αγγελής, Κοπάτσι Άλεξ, Πουμπουρίδης (78' Πασχαλίδης Χ.), Μανίκος, Κοπάτσι Άλντι, Κουτούσης (69' Παροτσίδης).

Αναδημοσίευση από Doxa Pentalofou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.