Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου στις περιοχές του Δρυμού, του Μελισσοχωρίου, της Λητής, του Πενταλόφου και της Νεοχωρούδας.

Δήμος Ωραιοκάστρου
Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία φυσικού αερίου ΕΔΑ ΘΕΣΣ έπειτα από σχετική συνάντηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση με τον γενικό Διευθυντή της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) Λεωνίδα Μπακούρα προτίθεται να πραγματοποιήσει επέκταση του δικτύου της στις περιοχές του Δρυμού, του Μελισσοχωρίου, της Λητής, του Πενταλόφου και της Νεοχωρούδας.
Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις από την Τετάρτη 22 Μαρτίου στα κατά τόπους κοινοτικά καταστήματα καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι προκειμένου να διαπιστωθεί το ενδιαφέρον των πολιτών και να προχωρήσει η διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.