Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ωραιοκάστρου

Σε μια λιτή εκδήλωση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του δήμου Ωραιοκάστρου παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του διευρυμένου δήμου και τοπικών συμβούλων. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους υγεία, ευτυχία και προσωπική επιτυχία τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους αναφερόμενος παράλληλα στην άψογη, όπως χαρακτήρισε, σχέση συνεργασίας μεταξύ των υπαλλήλων του δήμου και της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Γαβότσης στην ομιλία του αναφέρθηκε στους στόχους της δημοτικής αρχής για τη νέα χρονιά και στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι υπάλληλοι ως προς την εξυπηρέτηση των δημοτών και την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Εμείς και εσείς μαζί, διοίκηση, δημοτικό συμβούλιο και εργαζόμενοι, είμαστε η καρδιά του δήμου και της πόλης μας. Από τη δική μας δουλειά εξαρτάται η ποιότητα στη ζωή, η καθημερινή εξυπηρέτηση, η κοινωνική προστασία των συμπολιτών μας. Θέτουμε νέες προοπτικές και προχωράμε στην υλοποίηση νέων έργων. Εύχομαι επιτυχίες για το 2017 και συνεχίζουμε με όραμα και δημιουργία».   










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.