Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών στο ύψος της "Τρελής Στροφής"

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 θα ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στο ύψος της «Τρελής Στροφής», ενός έργου το οποίο αποτελεί και προεκλογική δέσμευση της σημερινής δημοτικής αρχής.

«Πρώτο μέλημα κάθε δημοτικής αρχής είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών της. Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που ένα χρονίζον πρόβλημα του Ωραιοκάστρου θα αποτελεί στο αμέσως επόμενο διάστημα παρελθόν. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τις παρεμβάσεις μας και σε κάθε άλλη παρόμοια περίπτωση. Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών κατά το χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Θεσσαλονίκης αλλά θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας ότι η ταλαιπωρία είναι προσωρινή αλλά τα έργα παραμένουν εσαεί» δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
Κατά το χρονικό διάστημα των εργασιών θα αποκλειστεί η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης –Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό τμήμα ανόδου θα είναι αδιάκοπη.

Τα οχήματα και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης-Κονταξοπούλου-Αεροδρομίου-Παναγίας Σουμελάς –Θερμαϊκού –Φυλλίρας και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης από τη συμβολή των οδών Φυλλίρας και Άλσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.